Udělali jste nám radost

 

 

Když ono to není jen tak

Vzpomínáte, jak jsme před nějakým časem vyhlásili hru Oslav to s námi, do které se mohl zapojit každý, kdo nám pošle video-přání k desátému výročí vzniku naší společnosti? Tak popravdě, když jsme akci spouštěli, vůbec jsme si nebyli jistí tím, jak tahle naše zábava dopadne. Neměli jsme obavu z toho, že by nám naši přátelé nechtěli popřát všechno nejlepší k výročí, ale z toho, jestli se jim bude chtít překonat obvyklé a přirozené lidské zábrany, a pustí se do natáčení.  

Ono to totiž není jen tak. Popřát po telefonu, e-mailem nebo při osobním setkání, to je vlastně jednoduché. Jsme na to všichni zvyklí, dělali jsme to mnohokrát. Ale popřát ve formě originálního videa, kdo s tím má zkušenosti? To si už vyžádá chvilku koumání a úsilí.

 

Bylo to vtipné, zábavné i dojemné

Abychom si oslavu výročí užili, připravili jsme v Měšťanském pivovaru v Hylvátech večírek, na který jsme pozvali nejen všechny členy TopKarMoto týmu a jejich partnery, ale i naše externí spolupracovníky a podporovatele. A promítání video-přání se stalo jedním z vrcholů tohoto úžasného večera.

Nejdříve jsme si promítali fotografie a filmy z naší historie. Byly tam obrázky z doby, kdy jsme stavěli halu Adélu, z výstav, z mnoha ročníků našich SnowShow, i ze dne, kdy jsme se jako firma a tým „zrodily“. Pak jsme se pustili do promítání video-přání. Atmosféra byla báječná, všichni byli nadšení a skvěle se bavili. Některá videa jsme museli pro velký úspěch pouštět dvakrát i třikrát. Byla tak zábavná a kreativní.

Po skončení projekce jsme se pustili do hlasování. Každý účastník oslavy dostal speciální žeton s logem našeho výročí a věnoval jej tomu, jehož video-přání se mu nejvíce líbilo. Už za malou chvíli začalo být sice jasné, kdo se stává favoritem, ale o konečném pořadí vítězů bylo rozhodnuto až v samotném závěru. A bylo to velice těsné.

 

 

 

 

 

 

 

Byli jste tam s námi

Moc a moc si vážíme toho, že jste na nás mysleli, a posílali nám všechna ta klasická i video-přání.  Udělali jste nám velkou radosti. Děkujeme vám za to.

 

 

 

 

 

 

Jak hlasování dopadlo

1. cena Michal Kupčo, benzínová sekačka HECHT s pojezdem
2. cena Lukasz Witek, tablet Lenovo
3. cena Iveta Hegerová, hrablo na sníh Fiskars

Ještě jednou děkujeme a výhercům gratulujeme!