Vítěz soutěže Premiant

Soutěž je za námi a nás teď čeká ta nejzábavnější část. Budeme rozdávat ceny všem výhercům.

 

 

Jaká byla správná odpověď na soutěžní otázku

Ptali jsme se vás na to, který ze strojů značky Reform získal titul nejprodávanějšího stroje v České s Slovenské republice. Na výběr jsme vám dali z pěti možností. A zde je správná odpověď: Premiantem horských strojů značky Reform, který své týmové souputníky přeběhl o několik "koňských délek" se v loňském roce stal: Reform Metrac H7 RX.

 

 

 

Co o stroji Reform Metrac H7 RX říkají ti, kteří jej používají

"Maximální spokojenost! Velký krok dopředu oproti stroji Reform H6, který jsem používal před tímto strojem. Za největší výhody považuji hydraulickou převodovku, hydraulické odpružení, lepší klimatizaci a vůbec celkové řízení čtyřkolky. Dále má tento stroj výborně utěsněný motorový prostor, kam se při sečení nebo mulčování trávy žádná nedostane. U starého stroje se tento prostor musel neustále čistit, byl stále plný trávy. Stroj používáme s různými druhy adaptérů, s mulčovačem, zametačem, rozmetačem drtě, v zimě se sněhovým pluhem nebo sněhovou frézou. Nyní nově i s vozíčkem za strojem. Stroj jezdí bez jediné závady." Aleš Kroupa, řidič Povodí Ohře, závod Chomutov

"Je to výborný stroj neskutečných kvalit! Pokud bych měl vyjmenovat všechny klady stroje, tolik času byste na mě neměli. Zatím pracujeme pouze s mulčovačem, ale určitě nezůstane jen u tohoto přídavného zařízení. A už nyní máme objednaná nová kola. Spolupráce s Vaší společností je výborná." Ing. Vladimír Greguš, hlavní mechanizátor podniku Národná dialničná spoločnosť, a.s. Bratislava, středisko Martin. 

"Stroj máme zatím teprve krátce, najeto máme pouze 70 - 80 mth. Se strojem jsme prozatím maximálně spokojeni, všichni si ho zde chválí. Na stroji se vyskytla jedna menší závada, která byla ihned ostraněna a stroj bez dalších problémů pracuje dál. Skvělá spolupráce se servisním mechanikem, stroj můžeme určitě doporučit!" Ing. Marcel Štréber, hlavní mechanizátor podniku Národná dialničná spoločnosť, a.s. Bratislava, středisko Behárovce. 

 

Fotografie z předávání strojů

Pokud byste se chtěli podívat na fotografie a na příběh předávání Premiantů - prodejně nejúspěšnějších strojů, klikněte na obrázek na odkaz pod ním:

 

 

 

Reportáž z předávání devíti nových strojů

 

Jak soutěžící tipovali a kdo se stal vítězem

Soutěž měla velký úspěch. Počet soutěžících překonal všechna naše očekávání. Pro Reform Metrac H7 RX hlasovalo 63% všech zůčastněných,  pro Reform Metrac H8 X hlasovalo 24% soutěžících a o zbytek hlasů se podělily zbývající tři typy strojů -  Reform Muli T10 X, Reform Mounty 110 V  a Reform M 14.

 

Hlavní cenu soutěže Sportovní tašku Reform vyhrává: Tomáš Jedlička     

Druhou cenu Termoláhev Reform získává: Oldřich Hnyk                                       

Třetí cenu Polo Triko Reform získává: Zdeněk Fojt

Baseballovou čepici Reform a drobný dárek získávají: Jiří Jindrák, Miroslav Pavlišta, Petr Turoň, Miloš Moravec a Dušan Kalabus

 

A co bude dál

Jsme hrozně rádi, že se s námi bavíte a soutěžíte. A proto už nyní připravujeme další soutěž. Bude letní, lehká a zábavná, a bude také plná hezkých cen.