Vítěz soutěže Dárkomat

Velký koš plný dárků

Dnes tady u nás v Dlouhoňovicích už od samého rána balíme dárky pro všechny nové členy fanklubu a pro vítěze tří hlavních cen. A je toho opravu pěkná hromada. Akce Dárkomat se fanouškům horských strojů zjevně líbila. První dva dny po startu to sice nevypadalo na nějakou záplavu nových členů, ale během týdne se to rozjelo jak traktor z kopce. Přicházela jedna přihláška za druhou. Léto je prostě nevypočitatelné.

 

Co kámoš kámošovi řekl

Bylo úžasné sledovat, jak se do hry zapojili i stávající členové fanklubu. Přinejmenším polovina nových členů se k nám dostala skrze osobní doporučení některého ze starších členů fanklubu. Moc nás to potěšilo, a tak jsme se rozhodli, že všechny, co nás takto doporučili, odměníme nejen tím, že je vložíme do osudí, kde budeme losovat hlavní ceny, ale, že jim jako naše poděkování pošleme malý fanouškovský dárek.

 

Jak akce Dárkomat dopadla

Výsledek daleko předčil naše očekávání. Klub fanoušků horských strojů se během jednoho měsíce rozrostl téměř o čtyřicet nových členů.

Kdo a co vyhrál

Celkem jsme rozdali více než 60 dárků. Při losování hlavních cen měli největší štěstí:

 

První místo:  Sluneční sportovní brýle Alpina  -   Alice Bartoníčková  

Druhé místo:  Termoláhev -  Miroslav Suchý

Třetí místo:  Modré triko  -  Naďa Hradilová

 

Do slosování byli zařazeni všichni nově registrovaní členové. Dále také Ti, co do klubu pozvali někoho ze svých přátel či blízkých a on se v čase, kdy tato hra probíhala, zaregistroval. A nově zaregistrovaní ho vepsali do hlasovacího formuláře.

 

 

Dárek pro všechny

Všem, kdo se do akce Dárkomat zapojili zasíláme baseballovou kšiltovku 

 

 

Noví členové klubu

Všichni, které baví horské stroje značky Reform a PistenBully jsou u nás vítání. Členství v klubu nic nestojí, zato hodně nabízí. Prostřednictvím našich webových stránek přinášíme novinky ze světa horských strojů, články, videa, fotografie. Měsíc, co měsíc, spouštíme nové zábavné soutěže. A vítězům těchto soutěží rozdáváme spousty dárků, například: modely strojů, značkové oblečení a doplňky, šeky pro nákup v klubovém shopu.

 

Čím nám uděláte radost

Posílejte nám vaše fotky a videa. Nejlépe taková, na kterých budete vy, vaše rodina, přátelé a horské stroje, které nás všechny spojují.

 

 

Fanoušci a vítězové, dárky jsou už zabalené! Posíláme je k vám domů!