Šest vítězů, šest dárků

Kdo by to byl řekl

Znáte televizní soutěž "Nikdo není dokonalý", tak její malou verzi jsme si právě prožili. Ještě nikdy se nám totiž nestalo, že bychom na jednu otázku dostávali tak rozdílné odpovědi. Ale začněme od začátku. Když společnost Kӓssbohrer oznámila, že od prvního dubna letošního roku dojde na Slovensku ke změně obchodního zastoupení, a že prodejem a servisem strojů značky PistenBully bude pověřena výhradně firma TopKarMoto, napadl nás námět na soutěž. Jestlipak fanoušci horských strojů vědí, kolik je na Slovensku skiareálů.

 

 

 

 

Slovensko zleva doprava, nahoru a dolů

Abychom si tu hru užili, nabídli jsme fanouškům výběr ze šesti možností. Ty krajní byly docela extrémní. Začínali jsme na sedmdesáti a končili jsme na sto devadesáti areálech. A někde v tomto pásmu se pohyboval správný počet skiareálů na Slovensku. Věřte nebo ne, každá z těchto možností měla svého tipujícího. Prostě nebylo to tak jednoduché, jak se na první pohled asi zdálo.  Pravda ale je, že se hlavní souboj odehrál mezi dvěmi možnostmi: 90 až 110 a 110 až 130.  Pro tyto dvě varianty hlasovalo asi sedmdesát procent soutěžících.

 

Tak jaká byla správná odpověď

Podle serveru specializovaného na horské zpravodajství HolidayInfo.sk a naší interní databáze je na Slovensku přibližně 115 skiareálů. Správně tedy tipovali soutěžící, kteří odhadovali pásmo 110 až 130 skiareálů. Jen pro srovnání, v České republice je okolo 270 skiareálů.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak jsme vylosovali vítěze soutěže

Správně hlasovalo 35 soutěžících. Jejich jména jsme vložili do osudí, zamíchali jsme a pak vybrali šest výherců. Losování prováděla Petra Sedláčková, správce fanklubu. Dohlížel při tom na ni Jan Kosek, ředitel servisního oddělení, a dobře se při tom bavil.  Losování výherců je totiž náš společný oblíbený rituál. Rádi děláme lidem radost.

 

Výherci hlavních cen

První cena:      model stroje PistenBully 600 W Polar  - Anna Pytlíková (Holýšov)

Druhá cena:     osuška PistenBully - Jan Krejsa (Žamberk)

Třetí cena:       deštník PistenBully - Petr Chlubna (Žďár nad Sázavou)

 

 

 

 

Tři menší ceny vyhráli

Jiří Srdínko (Chlumec nad Cidlinou)

Nikola Barešová (Velké Meziříčí)

Michal Havel (Pec pod Sněžkou)

 

 

 

 

 

 

Vítáme mezi sebe slovenské fanoušky

A ještě jedna drobnost na závěr. Tato soutěž byla první, kterou jsme pořádali nejen pro české, ale i pro slovenské fanoušky horských strojů značky Reform a PistenBully. A ani nevíte, jak nás potěšilo, že mezi sebe můžeme přivítat první nové členy. Zdravíme do Trnavy a do Košic. Vítáme vás.

 

 

Vítězům gratulujeme a zasíláme jejich výhry.

 

Správce fanklubu - Petra Sedláčková